De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades personals s’incorporaran a fitxers titularitat de CABALLA CANALLA. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions de reserva, informació i atendre les consultes que puguin sol·licitar-nos. En qualsevol cas, l’usuari podrà exercitar els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació prevists en l’esmentada Llei, dirigint un escrit a: CABALLA CANALLA (ref. “Protecció Dades”), Pg. de Gràcia, 78, 4º 2ª, 08008 Barcelona o mitjançant correu electrònic a la següent adreça:datos@caballacanalla.com.

Reserves Online

Telèfon
(+34) 93 221 94 14
Email
reserves@caballacanalla.com

Vols Treballar amb Nosaltres?

Si t’agrada treballar en equip, en un entorn dinàmic i jove, tens vocació de servei al client: el Caballa Canalla és el que estàs buscant.

Som un Equip jove en constant creixement i amb ganes de compartir-ho amb la gent que ens envolta, és per això, que busquem persones que tinguin les mateixes ganes de créixer i crear un ambient agradable d’equip. Si t’agrada treballar en la restauració i ets una persona responsable i dinàmica; vine i uneix-te a nosaltres!

Pots enviar-nos el teu CV
isabel@caballacanalla.com