11

Restaurant de tapes

La Nostra Cuina

Tapes, platerets, cocottes i arrossos elaborats amb producte de mercat de primera qualitat i presentats de forma sorprenent. La nostra cuina roman oberta ininterrompudament perquè gaudeixis d’ella a qualsevol hora del dia.

Veure més
restaurant

El Caballa Canalla

Restaurant

Un espai de trobada a qualsevol hora del dia en el Mercat de la Barceloneta on gaudir d’una magnífica experiència gastronòmica. Un lloc autèntic, amb un punt canalla, que disposa de diferents zones per organitzar qualsevol tipus de celebració.

Coneix-nos
evento-2

Espai Gastronòmic

Celebracions

Disposem de diversos espais per a grups, esdeveniments i reunions. “Les Golfes” amb capacitat per fins a 90 persones, el “Clandestí” per 12 persones i “La Peixera” per 20.

Menús per a grups »

Aparcaments Propers

BSM APARCAMENT BARCELONETA

Plaça del Poeta Boscà

BSM APARCAMENT HOSPITAL DEL MAR

Passeig Marítim de la Barceloneta

EMPARK APARCAMENT

Passeig de Joan de Borbó, 32

La Cuina dels Canalles Les nostres Especialitats
gall_effecte
Reserves Reserva una taula

Demana la teva taula

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades personals s’incorporaran a fitxers titularitat de CABALLA CANALLA. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions de reserva, informació i atendre les consultes que puguin sol·licitar-nos. En qualsevol cas, l’usuari podrà exercitar els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació prevists en l’esmentada Llei, dirigint un escrit a: CABALLA CANALLA (ref. “Protecció Dades”), Pg. de Gràcia, 78, 4º 2ª, 08008 Barcelona o mitjançant correu electrònic a la següent adreça:datos@caballacanalla.com.