70´s Party

 

 

 

 

 

Ahir, Festa dels 70´s, organitzada per un grup de 80 investigadors del Departament de Brain and Cognition de la Universitat Pompeu Fabra. Sopar a càrrec de l´equip de cuïna del Restaurant Caballa Canalla, disfresses, música dels 70´s amb karaoke i, sobre tot, un gran ambient.

70 PARTY.1 70 PARTY.6 70 PARTY.5 70 PARTY.4 70 PARTY.3 70 PARTY.2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLACK FRIDAY AL CABALLA CANALLA

Ara tens una excusa més per apropar-te al Restaurant Caballa Canalla de La Barceloneta i gaudir de la oferta de Black Friday:

Patates braves

Pebrots del Padró

Mini hamburguesa de vedella amb foie

Aigua, refresc o cervesa

12€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RUTA DEL VERMUT MUSICAL DE BARCELONA.

Tapa más “Vermut Tonic” a 3,50€, del día 16 al 26 de Julio

Actuación de Smoking Stones en el Caballa Canalla el domingo 19 de Julio.

Esta semana y hasta el 26 de julio, el Caballa Canalla participa en la “Ruta del Vermut Musical de Barcelona”, conjuntamente con otros establecimientos de la ciudad. Es una magnifica oportunidad para tomar un vermut “Martini Tonic” y una tapa de aceitunas marinadas por 3,50€, y si nos visitáis el domingo 19 de julio, podréis disfrutar de la actuación musical del grupo “Smoking Stones”, entre las 12:30 y las 13:00 horas. Bienvenidos a disfrutar del Caballa Canalla, la música y el Martini Tonic!

 

 

Presentació de l’últim llibre de Jaume Alonso-Cuevillas

Després de la presentació del llibre ‘Eficiència i transparència del sistema judicial espanyol en el context europeu: anàlisi comparativa i propostes de millora’., del catedràtic Jaume Alonso-Cuevillas Sayrol en el Col·legi d’Advocats de Barcelona, una cinquantena de professionals del món jurídic han celebrat l’esdeveniment amb un sopar en les Golfes del Caballa Canalla de la Barceloneta. Un gran ambient i música a càrrec del DJ Álex Zaragüeta.